Pigespejder kvittede job på grund af sin anti-abort t-shirt

21-årige Renise Rodriguez valgte at sige sit arbejde op, da hendes vejleder beordrede hende til at vende sin anti-abort t-shirt på vrangen.

Renise Rodriguez med sin t-shirt ”Pray to End Abort”.

Renise Rodriguez var i sin fritid taget hen til sit arbejde hos pigespejderne i byen Tucson i det sydlige Arizona for at forberede materiale til et møde.
Her fik hun to gange at vide af en vejleder, at hvis hun ville blive på kontoret eller skulle deltage i møder, så skulle hun vende sin anti-abort t-shirt med vrangen ud af.
– Jeg blev følelsesmæssig berørt på grund af den måde, jeg blev behandlet, så jeg gik uden at forberede mødet, siger Renise Rodriguez til LifeSiteNews.
– Da jeg kørte væk derfra, ringede jeg til en veninde, og grædende fortalte jeg hende historien. Jeg var så chokeret over den måde, jeg var blevet behandlet på. Efter at have overvejet situationen resten af ​​dagen, besluttede jeg at skrive mit opsigelsesbrev, fortæller Renise.

Abortmodstander

– Det er det mod og den overbevisning af unge mennesker som Renise, der giver os håb om, at vi er tættere end nogensinde på at vinde denne kamp om at få stoppet drab på børn i Amerika, siger Bryan Kemper, der er direktør for Youth Outreach for Priests for Life.
Organisationen er forpligtet til at uddanne, aktivere og udruste unge til at blive en ’stemme for livet’.
Frank Pavone, der er præst og national direktør i organisationen, siger:
– Renise er præcis den slags person, som ikke blot har den rette holdning til abort, men også den lidenskab det kræver at forsøge at beskytte ​​de ufødte, hvilket er vores højeste prioritet.
Abortmodstander-organisationen, der har designet den t-shirt, som Renise var iført, vil sende nogle flere af deres anti-abort t-shirts for at hjælpe hende til at stå fast ved sin holdning og turde ytre sig, hvor hun end er.
Pia