Hits fra en kæmpe

Det er ikke fornyelsen, der præger den seneste udgivelse fra en af de store drenge i skolegården. Det nyeste album er en opsamling af nogle af de største hits.
Jeg blev lidt skuffet, da jeg fik fingrene i Michael W. Smiths nyeste udgivelse. Det er ikke så lang tid siden, at vi anmeldte hans klassiske album Glory, som er en rigtig godt album.
Nu har Michael W. Smith så valgt at udgive en opsamling af nogle af de bedste af hans tidligere sange. Hvis man, ligesom jeg, har hørt de fleste af hans tidligere sange, så er der ikke meget nyt her. Det er selvfølgelig stadigvæk rigtig mange gode numre. De strækker sig over en periode på 26 år fra 1982-2008 og det er jo i sig selv meget imponerende, at han har lavet det ene hits efter det andet.

Grunden til, at jeg blev skuffet er, at jeg synes han kan så meget. Jeg synes ikke, det er nødvendigt, at han udgiver sådan en opsamling. Michael W. Smith er så dygtig, at han burde udgive noget nyt i stedet for. Og det gør han jo også, som tidligere nævnt. Der var faktisk et par numre, som jeg enten ikke har hørt før eller bare havde glemt fandtes. Kvaliteten er, som altid, høj hele vejen igennem, og jeg er sikker på, at cd’en vil være til stor glæde rent musikalsk – hvis man ikke har de andre albums allerede.

Til gengæld kan denne cd være en fin tilføjelse til Michael W. Smith samlingen, hvis den gamle cd er blevet ridset, eller du ikke kan forstå, hvorfor man ikke kan købe båndoptagere til dine bånd længere…
Henrik