Ingen grund til at tie stille

Indie rock på højt niveau og med masser af potentiale. Keep Quiet er et rigtig godt album, som kan anbefales.
Jeg havde aldrig hørt om Sons, før jeg fik anbefalet dette album. Derfor var jeg spændt på, hvad d’herrer havde at byde på. Sons of God, som de hed, da de udgav EP’en The Genesis Prologue med 3 numre, skiftede navn i 2011 til det mere mundrette Sons. Det energifyldte nummer Doubts og det smukke nummer Caution fra EP’en er også med på det nye album.
Første nummer får med det samme én med. Det er iørefaldende rockmusik med nuancer. Det er et rigtig godt album, som jeg har hørt mange gange igennem den seneste uge. Det er ikke Rock’n Roll lige ude af landevejen. Det er en mere følsom og eftertænksom plade, som varierer mellem stille og mere tempofyldte numre. Det tog lige et par gennemlytninger, før jeg havde vænnet mig til musikken og blev fanget.
Genremæssigt er det svært at placere albummet. Men tager du en god blanding af Muse, Blindside og dcTalk og ikke skruer forventningerne alt for højt op, så er du ved at være der. Der er nu heller ingen grund til at skrue forventningerne for langt ned. Jeg tror, de fleste, som sætter pris på indie rock, vil synes godt om dette album. Teksterne er dybe, ærlige og fulde af begejstring.
Af et debutalbum at være, så lover det rigtig godt for fremtiden. Det er på et højt musikalsk niveau, og jeg glæder mig til at se, hvad drengene fra Tennesee kommer med næste gang. Hvis du ikke kender Sons fra tidligere, så synes jeg, du skulle prøve dem. Det er bestemt et band, der har meget at byde på.
Henrik