Intim lovsang oppe under loftet

Spændende og intimt album fra Bethel Church, når ikke helt op på højeste niveau.
Det er en noget anderledes album Bethel Music denne gang har udgivet. Som man kan læse i artiklen til venstre, så er det helt bevidst fra de dygtige musikere fra den kendte Bethel Church i Redding.

Man mærker med det samme den rolige og afslappede form, som numrene er optaget i. Tempoet er generelt lavere og musikken er mere afdæmpet end det man er vant til fra de kanter. Det skal man lige vænne sig til, synes jeg.
Når man først har vænnet sig til den nye stil, så virker musikken behagelig og mere eftertænksom, alene på grund af den ændrede stil. Teksterne er de samme som mange af de andre album fra Bethel Music og Jesus Culture, så der er ikke nogen overraskelser dér.

Det er en blandning af gamle og nye numre. Jeg synes det er lidt svingende, hvor gode numrene er. Jeg har hørt albummet igennem mange gange nu og der bliver ved med at være et par sange, som man bliver lidt træt af, og derfor trykker videre til den næste.
Til gengæld er der også nogle rigtig gode numre. F.eks. er Jenn Johnsons Come To Me og Brian Johnsons Angels nogle rigtig gode numre, både når det gælder tekst, musik og Jenns virkelig gode stemme. Fall afresh er et andet godt bud på et af de bedre numre på albummet.
Jeg har mest brugt cd’en som baggrundsmusik til arbejde, og det har fungeret ret godt. Men jeg kan også sagtens forestille mig, at man kunne bruge den til sin personlige lovsang, i en netværksgruppe i kirken eller til en afslappende aften med gæster.
Henrik