Smuk fortolkning

Positivt og opmuntrende album fra tre dygtige sangere, som synger om trossandheder.
Det er tre meget dygtige vokalister, som har fortolket Keith & Kristyn Gettys sange fra deres cd Awaken the dawn. Stilen er en blanding af folk og pop, blandet med noget irsk folkemusik. Albummet starter med den smukke Hør, O Israel (Shema), hvor man hurtigt glemmer både tid og sted, mens man langsomt glider væk til den klare stemme og teksten, som fokuserer på lovprisning af Gud.

Cd’en fortsætter lidt mere poppet i næste nummer med en klar og tydelig tekst om Guds storhed og nåde. Der er mange gode numre, men Ved Tro skal nævnes for sit stærke budskab. Det er opmuntrende at lytte til. Albummet bliver aldrig kedeligt, men heller ikke for poppet. Jeg synes, der er en rigtig god lyd gennem alle numrene.

Overalt på jord er en opfølgning på Marie Linds cd Kongers Konge, som også var danske oversættelser af Keith & Kristyn Gettys og Stuart Townsends sange.
Det gør noget særligt ved én, når man hører musik på sit eget sprog. Jeg lagde hurtigt mærke til de meget stærke tekster i sangene. Der bliver sunget klart om de kristne sandheder og det håb, vi kristne har. Det er inspirerende at høre på, og jeg synes, at sandhederne bliver ekstra tydelige, når de bliver fremført så smukt, som de tre solister gør det.

Albummet er ikke særligt henvendt til nogen aldersgruppe. Det ikke typisk musik for teenagere, men ellers kan de fleste nok lytte til det. Hvis du ikke er så meget til moderne nyfortolkninger af salmer og keltisk musik, så skal du nok ikke købe denne cd. Hvis du til gengæld godt kan lide én af disse, så tror jeg du bliver rigtig glad for albummet. Det er kvalitetsmusik – og endda på pæredansk.
Henrik