Ny kristen tv-station på Fyn

En ny kristen tv-station har set dagens lys på Fyn. Kanal 418 sender nu tre timer ugentlig.Den nye kristne tv-kanal, Kanal 418, har fra nytår fået tilladelse til at sende tre timers ugentlig tv.
Tv-stationen producerer to gange en halv times udsendelser, som hver genudsendes to gange. Niels Andersen, som står bag kanelen, fortæller:
– Vores fokus er ”helse” i bred forstand, traditionelt og alternativt, naturligt og overnaturligt, herunder guddommelig helbredelse, som jeg selv beskæftiger mig med. Desuden er stoffet kristen forkyndelse, Guds Ord samt nyheder og aktualitet inden for disse områder.
Niels Andersen har tidligere lavet tv for dkn-tv, der lukkede ned i maj. Den nye tv-stations navn er en reference til Lukas-evangeliet kapitel 4, vers 18: ”Herrens Ånd er over mig, fordi han har udvalgt mig. Han har sendt mig for at bringe godt nyt til de afmægtige…”.
Sendetiderne kan ses i oversigten her på tv-siden. Det skulle også være muligt for nogle seere i det sydlige Jylland samt på Sjælland og Lolland-Falster at modtage tv via Fynskanalen.
/lt