Synger så børn kan komme på lejr

Det Kristne Gymnasiums Store Kor synger for at indsamle penge til lejrbygning for børn og unge.Halvanden million kroner. Så meget mangler der, før Kjelsø-Lejren har de trængte 8,5 millioner til en ny hovedbygning. Og nu kommer Det Kristne Gymnasiums Store Kor dem til undsætning.

Det Kristne Gymnasiums Store Kor består af ca. 50 elever, der synger alt fra salmer og gospel til afrikanske toner og pop og rock. De bakkes op af et band.

Koret vil nemlig holde koncert i morgen, fredag, på Hestlund Efterskole ved Bording for at samle penge ind til lejren. Entreen går derfor ubeskåret til opførelse af lejrens nye hovedbygning.
Der er også hårdt brug for det. Selvom bygningen først kommer til at stå klar i maj, er alle weekender til hen i foråret allerede lejet ud.
Kjelsø-Lejren ligger nord for Silkeborg og har eksisteret i knap 40 år. Mellem 1500 og 2000 børn og unge passerer hvert år gennem lejren.
Det var denne popularitet, der sled så meget på stedet, at en ny lejrbygning måtte opføres – eller stedet måtte nedlægges.
Men nu er pengene godt på vej, byggeriet er i gang, og koret øver sig for at give et sidste rygstød til indsamlingen.