SOMMERSTÆVNER
Gud er større!

Apostolsk Netværk holder stævne med Nordeuropæiske talere.Sidste år skete der en fornyelse af Apostolsk Netværks sommercamp i Kolding. Og ledelsen arbejder stadig på at udvikle konceptet for SommerCamp 2012.

Dave Gilpin, England og Magnus Persson fra Sverige er hovedtalere på SommerCamp 2012.

Målet er at strække sig endnu længere for at skabe plads til de forskellige grupper. Der bliver målrettet undervisning i klynger, lovsang og forkyndelse samt en konferencedel med internationale talere.
Alle aldersgrupper skal sikres en unik oplevelse.
Visionen for Apostolsk Netværk er at blive bedre til at plante og opbygge levende og voksende menigheder. Derfor har man inviteret talerne Dave Gilpin fra England og Magnus Persson fra Sverige. De har begge set Gud gøre store ting i deres lokale sammenhænge.
I 1991 oplevede Dave Gilpin og hans hustru Jenny, at Gud kaldte dem til tjeneste efter ulykken på Hillsborough Stadium i Sheffield. Her blev 95 mennesker i 1989 trampet ihjel ved en fodboldkamp.
Dave Gilpin er nu præst i Hope City Church i Sheffield. Det er en kirke med 1200 medlemmer fordelt på otte forskellige mødesteder.
Han er en dygtig kommunikator, der kendetegnes ved fokus på lederskab, kreativitet og troens nådegave. Samtidig er han en underholdende forkynder.
Dave Gilpins liv viser, hvordan Gud kan vende ens svagheder til styrke.
Magnus Persson er grundlægger og leder af United Öresundskyrkan i Malmø. Han siger om sin kirke:
– United er en meget ærlig kirke. Vi taler ærligt om livet og om menneskers problemer. Det er en kirke for livet – midt i livet.
United er en del af den svenske pinsebevægelse, selv om stilen er mere frikirkelig og bred, forklarer Persson.
SommerCampen foregår fra 14.-19. juli (uge 29).
Bodil