Ansat i LM i 40 år

Vicegeneralsekretær i Luthersk Mission, Birger Daniel Petersen, Hillerød, har fejret 40 år i an-sættelsen 1. januar 2012.
Han gik på pension med udgangen af maj, og der inviteres i den anledning til afskedsreception i Ullerød missionshus den 15. juni.
Birger Daniel Petersen er født 1947 og opvokset på Bornholm. Han har været aktiv i Luthersk Mission det meste af sit liv, både som frivillig søndagsskolelærer, korleder, lejrleder og medlem af ungdomsbestyrelser. Han er oprindelig boghandler, men blev ungdomssekretær og bymissionær i Luthersk Mission i København fra 1972 til 1977. Derefter blev han ungdomssekretær i LM på landsplan frem til 1981. Og indtil 2007 var han landssekretær i LM, hvorefter han blev vicegeneralsekretær.
Birger Daniel Petersen bor i Rødovre med sin familie. Han har spillet amatørfodbold i mere end 50 år og er stadig en passioneret Brøndby-fan.