Elisha skulle ødelægge de kristne

Men Jesus åbenbarede sig, og Elisha opsøgte de danske missionærer Hannah og Egon Falk. Han blev helbredt og er nu selv kristen.
Da Elisha var 6 år gammel, blev han af sin far, der er muslimsk leder for Mbeya Region, overgivet til islam og blev udelukkende undervist i den islamiske tro.

Den danske missionær Egon Falk viser Elishas islamiske materiale frem, efter at Elisha er blevet kristen – og helbredt for sin blindhed. Blandt Elishas islamiske materiale fandt man også billedet af en kvinde, som havde forsøgt at infiltrere den kristne kirke i Arusha. Hun blev dog kristen efter at være blevet befriet for mange dæmoner.

– Ud over at gå på islamiske skoler forskellige steder i Tanzania blev han også trænet i Egypten. Her blev han specialtrænet inden for den kultiske del af islam. Elisha blev en troldmand, der beherskede uhyggelig trolddomskræfter, fortæller missionærerne Hannah og Egon Falk.

Uddannet til at infiltrere de kristne

I Congo modtog Elisha islamisk special-undervisning i Bibelen for derved at kunne infiltrere de kristne. Og det lykkedes flere gange ham og hans ligesindede at få kristne til at konvertere til islam.
Under et islamisk studieophold i Mombai i Indien kastede en af hans lærere en forbandelse på ham, der gjorde ham totalt blind i perioder. Efter en tid blev han permanent blind på det ene øje.
Elisha søgte hjælp mange steder og kom til sidst til Arusha, hvor der findes en mægtig islamisk troldmand, der forsøgte at helbrede ham. Dog uden held.

Jesus åbenbarede sig

Under en af disse seancer åbenbarede Jesus sig for de forsamlede muslimer, og da de begyndte at forbande Jesus, blev de alle ”slået” til jorden og faldt i en meget lang og dyb søvn.
– Denne hændelse rystede Elisha, og han kom til vor kirke for at få hjælp, fortæller Hannah og Egon Falk.
– Ved forbøn i Jesu navn blev Elisha helbredt for sin blindhed, og han gav sit liv til Jesus, blev befriet for en masse dæmoner, frelst og døbt i vand.

Krig mod kirken

Elisha har fortalt os om grusomheder, han har været med til at udføre, og som vi ikke kan offentliggøre her.
Under samtalen viste han os forskellige billeder, og pludselig genkendte vi en kvinde, der for et par år siden kom til vore møder. Hun var voldsomt besat af onde ånder, og først efter megen forbøn blev hun befriet og frelst. Denne kvinde var muslim og sendt af Elisha for at ødelægge vores kirke; men i stedet for mødte hun en større kraft og blev frelst.

Frygter ikke dødsdom


Artiklen fortsætter efter annoncen:”Nu har jeg fundet den sande Gud!” siger Elisha.

Elisha studerer nu på vores bibelskole og oplever en stærk åbenbaring om, hvem Gud virkelig er.
Og som Elisha selv udtrykker det: ”Nu har jeg fundet den sande Gud!”
Elishas omvendelse har rystet muslimerne, og der er udstedt en dødsdom over ham. Tilmed hans far ønsker ham døden.
– Det er fantastisk at se, hvilken fred og glæde Elisha har fået i sit liv. Spørger du ham, om han frygter for dødsdommen, som muslimerne har udstedt over ham, får du et hurtigt og tydeligt NEJ!
Elishas fødselsnavn var Ibrahim Mohamedi Halfan Mnauke Yambayamba; men efter at han blev født på ny ved tro på Jesus, har han taget navnet Elisha efter profeten i Det Gamle Testamente.
– Bed for Elisha, opfordrer Hannah og Egon Falk.
– Bed for vor bibelskole. Bed for det kommende Korstog.
Vor kamp er ikke imod kød og blod; men – som der står i Efeserbrevet 6, 12 – ”imod magter og myndigheder i den åndelige verden”, der gør alt for at hindre os i at forkynde evangeliet med de medfølgende tegn og undere, slutter Hannah og Egon Falk, hvis missionsorganisation hedder New Life Outreach.

Begyndte i det små

Hannah og Egon Falk rejste til Tanzania i 1974 udsendt af Pinsekirken Ebenezer Lyngby.
De vendte dog hjem igen, men efter en periode som lederpar i en nystartet kirke i Esbjerg rejste de igen til Tanzania.
Hannah og Egon samlede et team af unge tanzanianere, der besøgte alle former for skoler og universiteter med film, drama, sang, musik og forkyndelse.
I dag er det en stor, moderne og effektiv missionsorganisation med ca. 60 medarbejdere.
New Life Outreach Tanzania er en godkendt organisation, som samarbejder på tværs af alle kirkeretninger og nyder stor anerkendelse.
Hvert år gennemføres flere korstog, hvor titusinder deltager, og tusinder bliver kristne, helbredt og befriet for dæmoner.
New Life Academy begyndte i 2001 som en børnehave og har nu 430 børn og lang venteliste.
New Life Outreach bibelskole begyndte med fire elever, men kan i dag ikke tage imod alle de elever, som ønsker en uddannelse her.
Alt arbejdet drives af gaver fra danske og andre kristne. Troen og tilliden til Gud spiller en central plads i New Life Outreachs økonomi og virke.
Hjemmeside: www.nlo.dk