Familien gjorde forskellen

Vinderen af den kristne prisuddeling Dove Awards fik stor støtte af familien, da hun var syg.En af de piger, som virkelig er ”hot” lige nu, er Jamie Grace. Den 20-årige sangerinde vandt bedste Ny Artist ved Dove Awards og er siden hen blevet inviteret til ikke mindre end 4 tournéer. Sammen med dette er hun netop blevet færdig med gymnasiet!
Når man tænker på det år, du har haft, var du så virkelig overrasket over at vinde prisen for bedste nye artist?
– Jeg er helt ærligt overrasket. Min søster blev ved med at sms’e mig under Dove Awards: ”Du vinder den, du vinder den!”…jeg sagde: ”Lad os nu ikke fylde hovedet med det”. Da de sagde mit navn, ledte jeg efter min inhalator…seriøst!

Du har haft et år, som de fleste kun drømmer om. Hvordan er det at leve Guds fantastiske plan ud?
– Det har været et fantastisk år. Alt hvad jeg har turdet håbe på – og mere end det. Guds drømme for os vil altid være større, end det vi har forestillet os…men at leve det! Jeg er overvældet og taknemmelig.

Din familie er altid hos dig, og du snakker altid om dem. Hvilken rolle spiller de for dig?
– Min familie har altid været fantastiske…især da jeg var virkelig syg med Tourettes syndrom (ufrivillige lyde, bevægelser og trækninger m.m.)
– Jeg sad meget inde på mit værelse, og min far kom ind og dansede sammen med mig til Nat King Cole. Min mor vidste, at jeg ikke kunne komme udenfor ret meget, så hun malede gangen helt blå, fordi hun vidste, at det repræsenterede håb for mig. Min søster lærte mig at spille guitar. De har alle været fantastiske igennem det alt sammen.

Caroline Lusk/CCM