Bibelen er nu tilgængelig for 5.4 milliarder mennesker

For første gang nogensinde har flertallet af verdens befolkning adgang til Bibelen. Nu findes der bibler eller bibeldele på 2.800 af verdens 6.877 sprog, oplyser Wycliffe Bible Translators.

Alice og Iver Larsen har været bibeloversættere i Kenya, hvor de oversatte Bibelen til Sabaot-sproget. Den 10 juni i år fejrede man den nye bibel på Mount Elgon.

Mindst 4.9 milliarder mennesker kan nu læse Bibelen på deres modersmål. Yderligere 595 millioner har Ny Testamente (NT).
Der er oversættelser i gang på mange nye sprog, og man regner med, at yderligere 209 millioner mennesker, som taler 1.967 forskellige sprog, har behov for at få Bibelen oversat.
Wycliffe Global Alliance repræsenterer 100 organisationer og 60 medlemslande. Organisationen arbejder også sammen med Faith Comes by Hearing (troen kommer af det, der høres), som laver dramatiserede optagelser af NT og afspiller dem i landområder.
Også en Jesus-film forkynder evangeliet på 252 lokale sprog.
Wycliffe Bibeloversættere har som mål, at alle sprogsamfund, som har behov for en bibel, skal have et oversættelsesprojekt i gang år 2025. Og arbejdet går stærkt fremad netop i disse år.
Bodil