– Hvis du ser ’Two And A Half Men’, så stop venligst!

Angus Jones, som er en af hovedpersonerne i den populære serie, opfordrer højst overraskende folk til at lade være med at se den. Den 19-årige filmstjerne forlader showet, som han har været med i de sidste 9 år. Det skyldes hans forhold til Gud, forklarer han en overrasket omverden.

Søger man på ”Angus Jones testimony” kan man finde en uddybning af Angus’ meninger i to 15 minutters videoer, som den unge skuespiller har lavet. Der er også et link på Udfordringens Facebook-side.

Serien er en af de mest sete serier i USA og har, trods et voldsomt fald på 5,5 mio. seere, stadigvæk i gennemsnit 14,5 mio. seere pr. afsnit.
– Folk siger det bare er underholdning… men vil du ikke godt lave lidt research på fjernsyn og din hjerne, og jeg lover dig, at du vil komme frem til, at du må tage en beslutning i forhold til hvad du vælger at se i fjernsynet. Det er dårlige nyheder – dårlige nyheder, siger Angus Stone, som spiller Jake i serien.
– Hvis du ser ’Two And A Half Men’, så vær venlig at stoppe med at se ’Two And A Half Men’. Jeg er med i ’Two And A Half Men’, og jeg ønsker ikke at være i serien. Lad være med at se det, dit hovede bliver fyldt med lort… hvis jeg gør nogen skade i serien, så ønsker jeg ikke at være med i den. Jeg vil ikke bidrage til Fjendens plan.
Det er sjældent, at man hører så klar tale fra en Hollywood-stjerne, men Angus Jones mener hvad han siger, og støtter sig til Bibelen.
– Du kan ikke være en Gud-frygtig person og være i sådan et tv-show. Jeg ved, at jeg ikke kan. Jeg har det ikke okay med hvad jeg lærer folk i serien, i forhold til hvad Bibelen siger – og at være med i serien i det hele taget, siger Angus, som i sin barndom gik på en kristen skole og lærte om Bibelen der.
Men troen betød ikke det store for Angus, og han begyndte at tage stoffer og levede et liv, som han selv betegner som ret materialistisk.
– Jeg var nok lidt en stereotype på en kendt person. jeg ”smed lidt penge ud af bilen” og fik til gengæld bekræftigelse…det er noget skidt, siger han.

Evigheden er det vigtigste

Han har vendt ryggen til sit tidligere liv og er for nylig blevet en aktiv kristen i Forerunner Church i Californien, og det har ændret nogle ting i hans liv.
– Jeg ved ikke, om det betyder noget, at det kommer fra min mund. Men pas bare på, advarer han og forklarer videre:
– Der er mange som ikke ønsker, at tænke på, hvor forførende Fjenden er. Men han har gjort det her meget længere end vi har været her. Så man skal ikke lege med det, når det gælder Evigheden.
Henrik