Hvad er dit nytårsfortsæt?

Eileen Dyer, København:
– Jeg har ikke rigtig nogle nytårsfortsæt, fordi hver gang jeg laver dem, så dropper jeg dem efter 2-3 uger. I stedet for nytårsforsæt, så har jeg nogle mål til 2013: Nemlig, at jeg gerne vil lære et nyt sprog. Tysk eller fransk, tror jeg, og også lære mere om at lave mad. Jeg er utrolig dårlig til det!

Pernille Nymann Eriksen, Cebu, Filippinerne:
– I det kommende år er mit nytårsforsæt at have fokus på relationer. Nærværet i mine relationer. At lære at nå dybere ind i den relation, jeg har til mine venner, kæreste og min familie. Dette er jeg blevet inspireret til blandt andet af et halvt år i Filippinerne, hvor jeg har stået uden mit netværk, og fået en bevidsthed om vigtigheden i at knytte og bevare de nære relationer. Rent praktisk har jeg fået en mikromakker, hvor hensigten er, at vi på en særlig måde skal følge og dele liv med hinanden på godt og ondt.