Musik som skaber mirakler!

Dette er et af de slags album som, når man sætter det på om morgenen efter at man er rullet søvndrukken ud af sengen, får en til at tænke: Det bliver en god dag! – Det giver en lyst til at gå ud og tage fat! Det giver håb for en ny dag og tro på livet!Det er kreativt, sikkert og genialt. Det er ikke bare god musik, men god musik med et godt budskab.
Det gennemgående tema er Gud, som den klippe vi kan står på i enhver situation, udtrykt ved forsanger Mac Powells modne, sikre og overbevisende stemme og akkompagneret af fed elektrisk guitar rock fra Mark Lee, og alt i alt kreativt, men solidt band sammenspil. Der er en god blanding af vilde og stille numre.
Mange af de nedbrydende følelser som er gennemgående hos mennesker i dag, bliver konfronteret af Third Day i dette album. Blandt andet i titelnummeret ’I need a miracle’. Her konfronteres ensomhed – “and in your hour of desperation, know you’re not the only one prayin’ ”Lord above, I need a miracle”” og senere i nummeret ”The Victory”, hvor der opmuntres til at blive ved med at kæmpe livets kamp, om man så står alene i kampen. Man skal ikke give efter for den slags følelser som kan holde en tilbage – fedt!
’The Victory’ er i øvrigt et super fedt nummer. Bandet får vist musikalsk overskud og erfaring rent teknisk ved at skifte mellem tempo – noget der har en fed effekt både rent musikalsk og i sammenspil med teksten.
Gennemgående udstråler albummet modenhed, erfaring og overskud, både i forhold til budskab og det musikalske. Der er ikke noget at sætte en finger på. Third Day har gjort det igen, og igen er det super-rocket og går lige i hjertekulen!
Mette Jepsen