Om blot 14 år er der flere palæstinensere end jøder

I 2020 – om blot 14 år – vil der være flere palæstinensere end jøder, oplyser det palæstinensiske Statistisk Departement (PCBS).
Af de 11.6 millioner palæstinensere verden over, vil deres antal i Mellemøsten nå op på 7.2 millioner i 2020 sammenlignet med 6.9 millioner jøder.
Allerede i 2016 vil der være et lige stort antal jøder og palætinensere – 6.5 millioner – i området mellem Jordanfloden og Middelhavet.

Ifølge PCBS lever 4.4 millioner palætinensere på Vestbred-området og i Gaza-striben og 1.4 millioner i Israel (benævnt enten arabiske israelere eller israelske arabere). 5.5 millioner arabere lever i arabiske lande og 655.000 i resten af verden. På Vestbredden lever 2.7 mio. palæstinensere og i Gaza-striben 1.7 mio. Af disse anses 44 procent for at være flygtninge. Størrelsen af den gennemsnitlige palæstinensiske familie er gået ned til 5.6 personer i 2012 sammenlignet med 6.4 i 1997.
– Denne prognose vil kunne føre til en demografisk krise, som vil kunne bringe to-stats løsningen i fare og medføre en “de facto” en-stats løsning, siger en fremtrædende repræsentant for PLO, Hanan Ashrawi. Hvis det kommer til at gå den vej, vil vi nok blive flertal, men vi giver Israel chancen til at erkende, at palæstinenserne kan have en demokratisk stat ved dets side.

Den israelske regering må indse, at vi ikke tager herfra, og at det må acceptere princippet om en palæstinensisk stat.
Den arabiske fødselsrate er 3.3 fødsler i Israel, mens den er 3 for jøder.
– Araberne mener, at tiden er på deres side, og at de kan overvinde jøderne gennem livmoderen, siger en israelsk sagkyndig som kommentar til disse tal.

“Israel udslettet om 10 år”

Fra Egypten oplyses, at en højtstående repræsentant for “Det muslimske Broderskab” – Essam al-Aryan – anslår, at Israel vil være udslettet om 10 år.
– Israel har kurs mod sammenbrud, siger han. Der vil ikke være en sådan ting som Israel – i stedet vil der være et Palæstina, der vil være hjem for muslimer, jøder, drusere og andre, som var der fra starten.

Al-Aryan , der er rådgiver for den egyptiske præsident, gjorde sig for nogle dage siden bemærket, da han udtate, at flygtede egyptiske jøder kan vende tilbage fra Israel til Egypten “for at skaffe plads til palæstinenserne”.