’Rejse med Jesus’ hitter på Facebook

Facebook bliver brugt til mange ting. Nogle hader de mange invitationer til små spil, mens andre gladeligt spiller løs.
Et af de spil, som har opnået forholdsvis stor succes, er spillet ’Journey of Jesus: The Calling’. Her oplever man det bibelske Israel, som Jesus kendte det. Det er det første video-spil om Jesu liv, og flere organisationer i USA som Christian Post, Focus on the Family, Catholic News Agency, Compassion International m. fl. har rost spillet.
Man skal, som i andre spil, overvinde forskellige forhindringer. Desuden kan man snakke med Jesus og apostlene og være med til at udføre mirakler. Som man kan se på billederne til venstre, foregår banerne i forskellige miljøer, som vi kender fra Bibelen. Det er ’Lightside Games’ der har udviklet spillet.
Mere end 100.000 mennesker på Facebook spiller lige nu ’Journey of Jesus: The Calling’ hver måned.
Henrik