Hop med på bølgen

Den første weekend i marts samles tusindvis af unge kristne i mere end 50 lande, for at skabe en kæmpe bølge af bøn!
Shockwave bliver det kaldt.
En bølge af bøn for alle de kristne, der lever i lande, hvor troen koster mest, og som hver eneste dag vælger at følge Jesus med livet som indsats.
Mere end 100 mio. kristne i verden bliver forfulgt pga. deres tro. De lever et farligt liv udsat for vold, diskrimination og dødstrusler.
De beder os om at bede for dem. Også i Danmark arrangerer Åbne Døres Unge Shockwave.
Det foregår i Nørrelandskirken i Holstebro lørdag d. 2. marts, i Apostelkirken i København lørdag d. 2. marts, og i Århus Valgmenighed søndag d. 3. marts. Alle steder er det kl. 19.30, og temaet er: Nigeria – Hold On To Jesus.
Shockwave er lovsang, bedestationer, film, nigeriansk gæst, vidnesbyrd og cafe, siger Åbne Døre, som byder alle velkommen.
– Kom og vær med til at skabe en global bølge af bøn, der kan skylle hen over vores brødre og søstre med opmuntring og kraft til dem. Kom og lyt til vidnesbyrd, som kan udfordre og inspirere din egen tro, udtaler Åbne Døre.
– Jeres bøn giver mig glæde! Opmuntring fra troende over hele verden giver mig åndelig styrke, så jeg kan overkomme mine vanskelige vilkår, siger en ung kvinde fra Nigeria.
Læs mere på Facebook og på Åbne Døres hjemmeside.
Henrik