Overbevisende debut

Julie Lindells debutalbum emmer af dybde, ægthed og erfaring. Alle sange er komponeret af Julie selv og bevæger sig inden for soul, gospel, R&B og pop og med inspiration hentet fra andre store sangere som Whitney Houston, Adele og Beyoncé.
Der er både wow-feeling, disney-stemning, glimmer og glamour, ærlighed og livsnerve. Generelt flot og overdådigt arrangeret, med kunstnere hentet ind fra nær og fjern i verden, med strygere og blæsere – der er ikke sparet på noget!
Første reaktion er WOW! Julies stemme skærer gennem marv og ben på den meget gode måde og er uhyre overbevisende – en diva og intet mindre! Dette album er et meget sikkert og stærkt debut, hvor Julie får slået fast, at hun ikke blot er kunstner, men også hvem hun er som kunstner.
Med titelnummeret ’To whom it may concern’ får Julie malet et billede af sig selv og slået fast, at hun er sådan, og det vil hun ikke gå på kompromis med. Nærmest et ”take me or leave me”-statement. Det er tydeligt hele albummet igennem, at Julie ikke har villet gå på kompromis med sit kunstneriske udtryk, og i forhold til omstændigheder har hun fx også valgt at finansiere albummet selv, så hun havde frie hænder til at gøre, hvad hun ville. Det er fedt at lægge øre til en artist, som ved, hvad hun vil og er tro mod sig selv.
Dette er dog ikke noget, hun blot vil holde for sig selv, men hun vil også udfordre og inspirere lytteren til det, som hun selv synger i titelnummeret: ’With love and faith and dreams you shouldn’t compromise’. Dette er blot en af de mange dråber af livsvisdom, som Julie lader falde undervejs. En fryd for ørerne og sjælen! Glæder mig meget til at høre mere til Julie Lindell i fremtiden.
Mette Jepsen