Pop-praise

Er du til den poppede, mere bløde rock-genre, så er her et godt svar på en blandet liv- og lovsangsplade med tekster, der beskriver både kærligheden mellem to ægtefolk, men også mellem dig og din Gud.
’Till the Sunrise’ er den canadiske Singer/Songwriter Matt Brouwers 4. album.
Albummet er ikke en åbenlys lovsangsplade, da det foruden lovsange også indeholder personlige sange, som er stærkt inspireret af ægteskabet med Hannah Ficker.
I bl.a. ’One in a Million’ forekommer et meget tydeligt kærlighedstema, der omhandler dét at have fundet den rette soulmate, mens også titelnummeret ’Till the Sunrise’ skildrer en romantisk optimisme, som fremspringer fra to hjerter i brand.
Albummet repræsenterer dog også den velkendte poppede lovsang, hvilken kategori Matt Brouwers vokal ligeledes falder inden for. Han har netop denne lidt blød-rockede, beroligende og omfavnende vokal, som lader lytteren mærke Guds altomsluttende faderlige væsen.

Numrene Everlasting og Tonight bærer åbenlyse præg af en hengivelse til Gud og en overbevisning om hans nærvær – fraser som ”You opened my eyes” og ”Your love has taken hold” fylder disse sange og giver et godt billede af temaet.
’Thornside’ tager et yderligere skridt i den bibelske retning, idet dette nummer tager afsæt i apostlen Paulus’ beretning om en torn i kødet (2. Kor 12, v7-9): ”Free, free, set me free” synger Matt Brouwer på dette mere country-poppede lovsangsnummer.
Sidstnævnte genre findes altså også på albummet, som jo må siges at indeholde mange forskellige musikalske genrer – dog med det velkendte søde pop som den overordnede.
Josefine Høgenhaug Aaen