Lobby-organisation skal gavne kristne værdier

– Vi må følge med tiden og bruge de muligheder, der er for at få indflydelse, siger 35-årige Filip Buff Pedersen.

Filip Buff Pedersen.

Han er direktør for Policy Partner, som er en ny fond for kristen lobbyvirksomhed.
Policy Partner er en netværksbaseret fond, som vil fremme kristne værdier i samfundet. I partnerskab med organisationer, forskere og politikere vil den arbejde på at påvirke dansk politik.
– Kristne værdier og praksis giver god inspiration til, hvordan man kan indrette et samfund, og rigtig mange organisationer arbejder ud fra de værdier. De har masser af viden og stor fokusering på deres kerneopgave, men vi ønsker at hjælpe dem med at bringe deres viden og sag i spil rent politisk gennem lobby- og fortalervirksomhed, siger Filip Buff Pedersen.

Konkrete sager

– Det kan f.eks. være at arbejde for at styrke parforhold, hvor der er problemer, gennem rådgivning, fordi ethvert brud har store omkostninger menneskeligt og samfundsmæssigt. Det kan være hjælp til børn af alkoholikere, eller det kan være at sikre beskyttelse af børn mod hård porno, forklarer Filip Buff Pedersen, som allerede har indledt samtaler med flere organisationer om at løfte deres sag rent politisk.

Støtte fra erhvervslivet

Bag fonden står kristne fra erhvervslivet, som ønsker at fremme kristne værdier i samfundet, bl.a. direktør Rasmus Storgaard fra BYR Gruppen.
– Mit engagement i Policy Partner skal ses i lyset af et klart strategisk valg, hvor det handler om at ændre vores samfund mod mere kristne værdier, siger Rasmus Storgaard.
– Finansieringen fra erhvervslivet betyder, at vi kan hjælpe kirkelige organisationer gratis med rådgivning, strategisk arbejde, lobby- og fortalervirksomhed i forhold til politikerne, siger Filip Buff Pedersen. han har tidligere arbejdet for Mission Øst som liason- og policy-medarbejder.
Der er reception i Policy Partner på Vermlandsgade 51, Kbh. S, den 12. april kl. 15-17.
Henri.