Gospel Outreach i Mexico

Den danske organisation Gospel Outreach, som Udfordringen samarbejder med, har netop holdt en kampagne i byen Pachuca i Mexico. Mange blev frelst og helbredt. Og to nye menigheder er allerede opstået.Pachuca ligger en god times kørsel væk fra Mexico City.
Alene i Mexico City bor der ca. 24 millioner mennesker, så byen sover aldrig. Biler kører konstant og hornet benyttes flittigt, – så meget at de har vejskilte, der forbyder brugen af hornet på specielle steder.
Mexico er i disse år plaget meget af forskellige kæmpende narkotikabander og kan virke meget korrupt at færdes i.
Men langt de fleste i landet er varme mennesker med ønsket om fred og fremgang for deres land, fortæller John Jensen fra Gospel Outreach.

20.000 flyers

Kampagnen blev holdt i et stort auditorium, som hver søndag var mødested for en lokal menighed. En menighed, der var klar til, at nu skulle der ske noget helt ekstraordinært i forbindelse med kampagnen, og som derfor havde været ude i byen og sætte over 20.000 flyers op som reklame.
– Dette i sig selv vidner om forventning! Og i løbet af de bare to aftner der var møder, mødte Gud også deres forventning på helt forunderlig vis.
Mere end 1000 mennesker valgte at tage imod Jesus som deres frelser. Det er meget store tal i Mexico, som altid har været et lidt hårdt land netop at holde kampagner i, fortæller Per Hyldgaard, som var hovedtaler og som også tidligere har været på kampagne i Mexico.

Fornyelse af ledere

Lørdag formiddag var der lederseminar, hvor mellem 200-300 ledere var samlet og fik undervisning om, ”hvordan du overvinder Goliat ( kæmpen) i dit liv”. Mange ønskede forbøn for mere styrke og fokus i deres trosliv. Mange oplevede også et kald til at gå ud i mission og flere fik genopfrisket missionskaldet, kaldet alle kristne har.
Lørdag aften var der pakket i auditoriet. Over 1500 mennesker kom i forventning til, at Jesus ville være der og indfri denne forventning.

Denne deltager oplevede, at en stor cancerknude i 3. stadie simpelthen forsvandt under forbøn i Jesu navn.

Per Hyldgaard talte om hvilken kraft, der er i navnet Jesus, og hundredvis af mennesker oplevede på egen krop kraften fra Jesus til helbredelse.
En mand, som havde en tumor i sin mave, oplevede, hvordan den forsvandt.
En kvinde med diagnosen dissemineret sclerose oplevede, hvordan Jesus gav hende kraften til at gå igen uden sit gangstativ. Det havde hun ikke havde gjort i årevis.
De store mirakler fik salen til at juble over, hvad Jesus kan gøre i dag.
Søndag formiddag var der gudstjeneste, hvor Per Hyldgaard talte til menigheden om principperne for guddommelig helbredelse. Det var en optakt til søndag aften, hvor der igen var fuldt hus med mange nye besøgende, som alle var i forventning til Gud.
– Budskabet denne aften var om Jesu kors, det stærkeste budskab af alle. Og som sædvanlig ved denne prædiken var responsen stor, fortæller John Jensen fra Gospel Outreach.
– Hele familier ønskede at tage imod Jesus som deres frelser. Guds helbredende kraft var helt speciel. Vi hørte om en teenagerpige, som havde taget sin familie med, og om hvordan hele familien tog imod frelsesbudskabet om Jesus.

Svulster forsvandt

Kvinden her tilgav den person, der havde forvoldt hende så meget ondt, – og tumorerne i begge hendes bryster forsvandt!

– Mange oplevede hvordan svulster forsvandt, især kvinder med tumorer i deres bryst oplevede, at alt pludselig var normalt, fortæller John Jensen.
– En vidnede om, hvordan Gud talte til hende om, at hun måtte tilgive en person, der havde gjort hende meget ondt. I samme øjeblik hun tilgav, forsvandt de svulster, hun havde i begge sine bryster. Selv hendes bh og t-shirt føltes anderledes og for stor, da tumoren var væk.
En anden fortalte om en appelsinstor cancerknude i brystet havde sat hende i 3. stadie af kræft. Denne svulst forsvandt fuldstændigt, da der blev bedt i Jesu navn over den. Den glæde, disse kvinder havde i sig, var ubeskrivelig.
Ødelagte ben rettede sig, så folk igen kunne gå normalt uden krykker, og da mange døve ører åbnede sig i Jesu navn, ville jublen i salen ingen ende tage, fortæller deltagerne på turen.
To nye menigheder er desuden opstået som en følge af kampagnen.
Henri.