Derek Prince (1): Jesus som forbillede i mission

Dæmonuddrivelse var en naturlig, integreret del af Jesu tjeneste på jorden og tit forbundet med, at Jesus knyttede det til helbredelse af visse sygdomme, skriver Prince.
Han gør op med de kristnes mangeårige frygt og endda vantro, hvad angår realiteten af dæmoner, og belyser Jesus som forbillede for mission også i dag. Som i forfatterens øvrige bøger er emnet utrolig veldokumenteret ud fra Skriften på en klar og nøgtern måde. Blandt andet det følsomme område, hvorvidt kristne kan være besat af dæmoner, men læs selv bogen!

Praktisk vejledning

Prince fortæller, hvad dæmoner er, hvor de kommer fra, hvad der er årsag til deres opståen, og hvordan man genkender og uddriver dem. Og om hvorfor så mange går rundt med frustrationer og følelsesmæssige problemer, som de tilsyneladende ikke kan komme af med, og hvad der kan være hindringer for udfrielse. Bogen har praktisk vejledning til, hvordan man stiller ”diagnose”, uden at det dog er en håndfast facitliste – blot et forslag til, hvad Prince selv har erfaret i sin lange tjeneste med uddrivelser.
Et kapitel handler om, hvordan man bevarer sin udfrielse bl.a. ved at holde sig helt fri fra alt, hvad der kan opfattes som det okkulte eller fænomener, nogle opfatter som uskyldige, men som har rødder i andre religioner og falske guder. Sidst, men ikke mindst, formaner Prince til kirkens hellighed.

Derek Prince:
De skal uddrive dæmoner
231 sider 200 kr.
Derek Prince
Ministries – Danmark