DR2 vil finde ”Meningen med livet”

Hele sommeren vil forskellige kendte mennesker prøve sammen at finde meningen med livet.DR2 går i dybden med deres sommerprogram ”Meningen med livet”.

Anders Lund Madsen inviterer sin bror ind i sommerprogrammet om livets mening, og de tager sammen tilbage til barndomshjemmet.

Fra 1. juli til 15. august, fra mandag til torsdag vil forskellige kendte mennesker mødes på sendefladen og tale om, hvad meningen med livet egentlig er. I alt 28 programmer bliver det til.
Hver uge i stafetten indledes af et af DR2s egne kendte ansigter, der vælger hvem de vil mødes med for at finde meningen med livet.

Et foto af livets mening

Efter mødet sendes stafetten videre med programmets gæst, der selv vælger, hvem han eller hun gerne vil møde. Første uges medvirkende kommer dermed til at se således ud:
Michael Thouber mødes med Jørgen Leth i det første program. I det andet program mødes Jørgen Leth med forfatter Dy Plambeck, der efterfølgende mødes med korrespondent Puk Damsgård, der slutter ugen af med at mødes med fysiker Holger Bech-Nielsen.
Som afslutning på hvert program skal aftenens samtalepartnere tage et billede og vælge et citat, som understreger, hvad de er nået frem til.
Programmerne foregår vidt forskellige steder, alt efter deltagernes ønske for den vigtige samtale.