FCU i stor pokalkamp

FCU får sandsynligvis hænderne fulde, når de skal spille pokalkamp mod Danmarksserieholdet Virum-Sorgenfri (her i hvidt og grønt) på torsdag.
FCU får sandsynligvis hænderne fulde, når de skal spille pokalkamp mod Danmarksserieholdet Virum-Sorgenfri (her i hvidt og grønt) på torsdag.

FC Udfordringen lejer Valby Stadion til braget mod Virum-Sorgenfri fra Danmarksserien. Udfordringens egen fodboldklub oplever stor succes for øjeblikket.
FCU rider på en bølge af succes for tiden, og torsdagens pokalkamp er den største kamp i klubbens historie.

De undertippede spillere fra FCU skal op imod Virum-Sorgenfri fra Danmarksserien i pokalturneringen. Det bliver en stor kamp for klubben, som håber på mange tilskuere til kampen. Til anledningen har de lejet Valby Stadion, så der er overdækkede siddepladser til de mange der tilskuere.
Og det er ikke det eneste område, at FCU for tiden oplever fremgang. Der kommer stadigt flere og flere spillere til Udfordringens klub, som består af spillere med både kristne og ikke-kristne baggrunde.
– FCU har fået vokseværk og kan for 2. halvår i træk tilmelde et nyt hold. I vinters fik vi et pigehold i klubben igen. De har hurtig integreret sig i klubben, og fejrede deres første sæson med en oprykning, fortæller en begejstret 1. holdstræner og primus motor Tobias Ambs-Thomsen.
Til den kommende sæson er der tilmeldt et syvmandshold på herresiden, og hvis den store spillertilgang fortsætter, skal FCU snart have et fjerde 11. mandshold på herresiden.
– Det er dejligt at se så mange nye spillere i klubben, men det giver selvfølgelig også nogle organisatoriske og pladsmæssige udfordringer, siger Ambs-Thomsen blandt andet med tanke på klubbens budget.
En sejr over Virum-Sorgenfri vil sikkert betyde, at endnu flere får øjnene op for FC Udfordringen, som både forsøger at vinde kampene, og at skabe et godt sammenhold på og udenfor banen.
Udfordringen dækker selvfølgelig den store kamp, som bliver spillet torsdag den 15. august, med kampstart kl. 18.30 på Valby Stadion.