Israelsk-palæstinensiske forhandlinger fortsætter i Jeriko trods “suspension”

Nyt fra Israel-forsideTil trods for Den palæstinensiske Myndigheds (PA’s) påstand om, at den har suspenderet fredsforhandlingerne med Israel som følge af episoden i Kalandya flygtningelejren, afholdt israelske og palæestinensiske udsendinge et hemmeligt møde i Jeriko – på selvsamme dag.

Dette oplyser velinformerede kilder over for det kinesiske nyhedsbureau Xinhua.

De mødtes i den palæstinensiske forhandlingschef, Saeb Erekats, hjem i Jeriko.

Kilden oplyser over for Xinhua, at der ikke var nogen amerikanske repræsentanter på mødet.

 

PA-kilder i Ramallah afviser at kommentere dette.

Mødet afholdtes til trods for en udtalelelse af PLO’s generalsekretær, Abed Rabbo, om, at PA-ledelsen havde suspenderet drøftelserne som protest mod drabet af tre palæstinensere under sammenstød med israelsk militær i Kalandya-lejren.                                        

 


Artiklen fortsætter efter annoncen: