Muslimer beskyttede kirke

Et billede fra Twitter viser over 20 muslimske mænd, som beskytter en katolsk kirke, mens der afholdes messe.
Et billede fra Twitter viser over 20 muslimske mænd, som beskytter en katolsk kirke, mens der afholdes messe.

Et foto, som kan ses på internettet, siges at vise muslimske mænd, som beskytter en katolsk kirke under messen.
Det fremgår ikke, hvor kirken ligger, men der er åbenbart tale om, at over 20 muslimer beskytter den katolske kirke og kirkegængerne mod angreb fra Det Muslimske Broderskab i forbindelse med den sidste tids uroligheder.
Mange kristne kirker i Egypten er blevet angrebet i de seneste uger. Nogle steder, blandt andet i Minya, hvor en kristen boghandel blev angrebet og brændt ned til grunden, er kristne forretninger blevet markeret med et ”X”. På den måde har islamisterne kunnet slå til i målrettede angreb mod de kristnes forretninger.
Bodil