En uge i kloster med andre unge

Et billede fra en af de daglige messer.
Et billede fra en af de daglige messer.

Hvis du har tænkt over, hvordan det mon er at bo i et kloster, så kan du få en smagsprøve på det i Taizé i Frankrig. Økumenisk Ungdom arrangerer en bustur til klosteret.

Økumenisk Ungdom arrangerer en bustur til det populære kloster i midten af Frankrig, som hedder Taizé.

Det foregår i efterårsferien d. 12. – 20. oktober, skriver oku.dk:
– Gør dig rede til en uge med samtaler om alt i himlen og på jord, daglige messer med meditativ flerstemmighed, mødet med europæiske unge, gåture i Frankrigs skønneste natur; Bourgogne, en bus fyldt med de dejligste danskere fra hele landet eller stilhedens idyl med den dejligste udsigt over skove, bjerge, vingårde og marker.
Foruden det naturskønne område vil der også være tre messer hver dag, som består af de kendte Taizé-salmer, der gentages mange gange. Som altid vil der være mange mennesker fra hele verden til stede, så der vil helt sikkert også være mulighed for at øve sit engelske, franske, russiske eller et lignende sprog.
Henrik