Fejr nytår med en forsmag på himlen

Der er tradition på Mission-Net for, at man bruger sit lands nationalflag i tilbedelsen under lovsangen.
Der er tradition på Mission-Net for, at man bruger sit lands nationalflag i tilbedelsen under lovsangen.

Mission-Net vil igen i år samle unge fra hele Europa til nytårskonference i Tyskland.

– At være sammen med ca. 3000 andre om Guds ord, samlet i bøn og lovsang. Det var fantastisk stort. Og dog nok bare en lille bitte forsmag på Himlen.

Sådan beskriver Fie Westh Jensen sin oplevelse på sidste Mission-Net konference (i 2011/12). Til nytår har flere danske unge muligheden for at komme med. Konferencen afholdes den 28. dec. til 2. januar i Offenburg, Tyskland.
Sidste gang kom 80 unge danskere hjem fra Mission-Net med en fornyet lyst og inspiration til at være en del af Guds mission i Danmark, og der blev dannet flere netværk på tværs af menigheder. Et konkret tiltag, der kom ud af inspirationen fra Mission-Net, er en månedlig Prayer Night i København, som stadig afholdes.

Unik mulighed

To unge danskere har sat sig for at motivere lige så mange til at tage af sted igen i år:
– Hvis du er mellem 16 og 30 år, så er dette en konference for dig. Hvis du ikke hører til denne aldersgruppe, vil vi opfordre dig til at invitere de unge i din menighed med, fortæller Miriam Skov Lauritsen. Sammen med Sara Fischer-Nielsen er hun dansk kontaktperson, og de har begge tænkt sig at fejre nytår i Offenburg.
– Det er en helt unik mulighed for at fejre nytår sammen med unge fra hele Europa.
Jakob Bjerrum Swartz deltog på konferencen i 2011/12:
– Det er fantastisk inspirerende at være med på en international missionskonference. Ud over de mange programsatte tilbud er det en utrolig oplevelse at være sammen med unge fra hele Europa. Man føler virkelig, at man er del af Guds globale kirke.

Et godt tilbud

Dansk Missionsråd og Evangelisk Alliance har gjort det lettere for danskere at komme af sted. De første 75, der tilmelder sig, får nemlig deltagergebyret til halv pris (750 kr+transport). Derudover vil der blive koordineret transport, så man kan følges ad til Offenburg med fly eller tog.
Mission-Net er en del af Europæisk Evangelisk Alliance (EEA), og har som mission at inspirere til en missional livsstil blandt unge i Europa. Dette gør man ikke ved at starte en masse nyt, men derimod ved at samle de initiativer, der allerede er, så man kan lære af hinanden, finde inspiration – og opleve hvor mange, der vandrer sammen.
Eva