Film om skabelsen i 3D

Kristne har lavet filmen ’Genesis in 3D’, som handler om skabelsen. Filmen viser bl.a. dinosaurerne.
Kristne har lavet filmen ’Genesis in 3D’, som handler om skabelsen. Filmen viser bl.a. dinosaurerne.

Troen på Bibelens skabelsesberetning og ønsket om at forkynde evangeliet er drivkraften for de kristne producenter af Genesis in 3D. Nu beder de om støtte til projektet.
Filmen om skabelsen får begejstrede kommentarer med på vejen. Foruden fantastiske animationer bl.a. af dinosaurer byder filmen på interviews med ledende forskere og eksperter, der tror på, at Gud har skabt verden.
Produktionen ville have kostet mange millioner dollars i Hollywood, men de dedikerede producenter med Eric Hovind i spidsen holder udgifterne på et minumum uden at gå på kompromis med kvaliteten. Nu beder de dog om økonomisk støtte til at færdiggøre 3D-projektet med endnu to film, som også vil omhandle resten af den bibelske frelseshistorie.
Bodil