Arbejdslørdag på det nye Udfordringen

På lørdag den 9. november fra kl. 9 og fremefter kan du give en hånd med ved den praktiske indretning af Udfordringens nye lokaler.
Frivillig hjælp er meget velkommen i den kommende tid. Og i forbindelse med flytningen den 23. november. Mød op, eller kontakt redaktør Henri Nissen på tlf. 51316599 eller salgschef Jan Grundvad på tlf. 53707100.

Udfordringen flytter den 23. november ind i det tidligere posthus i Christiansfeld. Tidligere var her også banegård for Kleinbanen til Haderslev og videre ned i Europa. Adressen er fortsat Jernbanegade 1. Fra nytår flytter den lokale ugeavis også ind her.
Udfordringen flytter den 23. november ind i det tidligere posthus i Christiansfeld. Tidligere var her også banegård for Kleinbanen til Haderslev og videre ned i Europa. Adressen er fortsat Jernbanegade 1. Fra nytår flytter den lokale ugeavis også ind her.