Tre fingre fra Conrad

Dan Conrad fra Det Lyriske Korstog giver dig en musikalsk update og sin egen mening om tingenes tilstand.
Dan Conrad fra Det Lyriske Korstog giver dig en musikalsk update og sin egen mening om tingenes tilstand.

Den danske rapper Dan Conrad giver et hurtigt overblik over det nyeste indenfor kristen hiphop og rap musik.

Lecrae is Back

Church Clothes pt. 2 er nu klar til at blive spillet i et langt stykke tid. Dette er i mine øjne et af de bedste albums fra Lecrae. Så skru op for jeres højtalere, og lad Lecrae tag jer med på en tur.
Den måde, han leverer dette album på, er helt vild. Der er en grund til, at han er den mest sælgende kristne rapper. Vi er tilbage til dirty south og trap-lyden, hvor Lecrae mestrer sin ”game”. Men en blød sang som ’If I Die Tonight’ er helt klart min yndlingsang på albummet.
En god nyhed: Albummet med dj Don Cannon er til gratis download – ellers kan man uden Don Cannon købe albummet på Itunes, hvor den allerede ligger nummer 2.

Derek Minor – Minorville

Jeg synes, at Derek Minor bliver bedre og bedre. Der er vildt meget dybde i dette album, som jeg mener er hans bedste indtil nu.
Numre som ’IGWT (In God We Trust) ft. This ’l’, hvor han har samplet USA’s nationalsang, giver et helt vildt syn på Amerika. Og nummeret ’Dear Mr. Christian’ ft. Dee-1’og Lecrae er nok årets sang. Tjek den ud på youtube.

Flame – Royal Flush

Jeg har været en fan af ’Flame’, siden hans første album, men synes, at den stil, han har lagt på sig, er blevet for ren, og han skiller sig ikke så meget ud mere som før.
Men man kan høre, at han føler sig tilpas i sin ”nye” stil. Er du en fan af Flame, så skal den købes.

Undergrounds Rap

Nu til mine undergounds hoveder. 3 albums er udkommet. Disse 3 sidder i min ipod. Den beskidte lyd, som jeg kan lide det, er i højsædet her. Her skal der lænes tilbage, og mn skal rykke hovedet lidt og lytte.
’Grace and Peace Records – Glimpses of Grace’, og ’Beautiful Eulogy – Instruments of Mercy’ er begge med Braille i førersædet.
Grace And Peace er Brailles nye pladeselskab, og de starter med at udgive to albums, som jeg vil opfordre folk til at købe, begge to. Virkelig gode skiver, jeg er imponeret over Braille. Han er blevet mere Kristus-centreret i sine rim.
Og albummet ’Sivion – Group Therapy’ er vildt fedt. Sivion har lavet mange albums, men dette er mit første med ham – det er virkelig fedt.
Tjek alle albums ud, for der er lang livetid i disse albums, og tjek også Det Lyriske Korstogs Facebook-side ud. Vi lægger videoer og nye sange ud samt videoer, når vi optræder.
Kaster Håndtegn jeres vej, 3 Fingre!!!
Henrik