Israel tilbyder feltlazaret for 250 patienter verden over

Israel har oprettet et hypermoderne feltlazaret, der kan behandle 250 patienter, og som nu står til rådighed ved naturkatastrofer, krig m.m. rundt om i verden.  

Feltlazarettet vil kunne erstatte sygehuse, der er blevet midlertidigt lukket eller det kan sættes ind ved strømafbrydelse eller raketangreb.

            

Hospitalet vil kunne etableres ved grænser og bruges som et medicinsk evakueringscenter for soldater i tilfælde af krig, eller det kan bruges for at yde humanitær hjælp som skete med det feltlazaret, der blev indsat på Filippinerne i kølvandet på tyfon Hayan.

 

Feltlazarettets skadestue kan behandle 250 patienter daglig. Det omfatter 10 afdelinger for svært skadede, 50 hospitalssenge, ultralydsapparatur, operationsstuer, scannere, et blod-opbevaringsrum og tilmed en enhed for behandling af sindslidende.

 

Et af det mobile hospitals største aktiver er, at det har10 generatorer, der kan levere strøm i fire dage.


Artiklen fortsætter efter annoncen: 

Den medicinske stab omfatter 121 medlemmer.

 


Artiklen fortsætter efter annoncen:Ifølge hospitalschefen, brigadegeneral dr. Itzik  Kryce, vil feltlazarettet være udstyret med avanceret teknologi, som vil kunne skaffe ren ilt ved at rense luften.

 

– Vi anslår, at vi i den næste krig vil have flere alvorligt skadede, som skal behandles ude i felten, siger dr. Kryce.

 


Artiklen fortsætter efter annoncen: