Ny stor Jesusfilm på vej i biografen

Jesus (Diogo Morgado) står her sammen med producerne Mark Burnett og Roma Downey.
Jesus (Diogo Morgado) står her sammen med producerne Mark Burnett og Roma Downey.

Skaberne af den populære Bibelserie, som har kørt på History Channel med høje seertal, er langt fremme med en ny storfilm om Jesus. Den får allerede premiere i USA i slutningen af februar.

Der er store forventninger til den nye Jesusfilm ’Son Of God’, som er den første store Jesusfilm siden Mel Gibsons ’Passion of the Christ’ for 9 år siden.

Mark Burnett og Roma Downey producerer filmen, som er blevet optaget i Marokko, og Roma Downey har store forventninger til filmen:
– Vi vidste, at denne film var noget meget særligt, noget som fortjener at blive set og delt med venner og familie, siger hun.
På den officielle hjemmeside bliver der desuden også stolt gjort opmærksom på, at Oscarvinderen, den tyske Hans Zimmer, skal stå for musikken til videoen. Zimmer er et af de allerstørste navne i Hollywood og har blandt andet sørget for musikken til megahittene ’Løvernes Konge’, ’Pirates of the Caribbean: Den Sorte Forbandelse’, ’The Dark Knight’ og ’Inception’. Så det er ikke hr. hvem som helst, der sørger for lydeffekterne til filmatiseringen af Jesu liv i Israel. Den svære rolle som Jesus bliver spillet af den portugisiske skuespiller Diogo Morgado.
Henrik