Believe XL – nu med stærke mænd

s22_believeI år har arrangørerne besluttet at gøre BELIEVE XL White Night 2014 endnu større og vildere end sidste års store succes, som blev afholdt med ca. 400 feststemte unge.

Hvem siger, at kristne ikke kan feste og ved, hvordan man har det sjovt? De sidste to år har festglade unge vist, at man sagtens kan have det rigtig sjovt uden alkohol og stoffer.
For at gøre festen endnu vildere har de hentet hjælp fra den anden side af sundet: Fra Sverige kommer ’ALPHA FORCE strength show’ for at imponere.
– Disse store og stærke mænd smadrer mursten, bøjer jernrør, krøller stegepander og meget mere…alt sammen med total råstyrke og de bare næver! Teamet har optrådt for flere tusinde mennesker verden rundt og kan nu opleves i Danmark, lyder det fra de begejstrede arrangører, som er Euroclass og Efterskolen Kildevæld fra Kolding.
Igen i år kommer den fantastiske DJ Kenny Mitchell fra New York.
Han optræder for tredje gang til BELIEVE XL og plejer at være et sikkert hit blandt det danseglade publikum.

Fest uden alkohol

Sammen skal disse indslag være med til at skabe en stemning med musik, lysshow, stunts, ’moves’ og meget mere, som helt sikkert vil få pulsen i vejret. Derudover vil der nemlig blive optrædener af Euroclass Hip Hop Team, bandet ’Songs of Seraphim’, ligesom der også vil være konkurrencer og snackbar.
Ligesom sidste år opfordres alle til at tage hvidt tøj på til arrangementet, som har fri entré og er alkoholfrit. Det foregår i Kongreshallen i Kolding d. 22. februar. Der er mere information på Euroclass og Kildevælds Facebook-sider.
Henrik