Passion samler over 20.000 studerende

- Passion eksisterer for at se en generation sætte hele deres liv ind på det, der er vigtigst. For os er handler det om at gøre Ham berømt, som redder og genopretter, siger grundlæggeren af Passion, Louie Giglio.
– Passion eksisterer for at se en generation sætte hele deres liv ind på det, der er vigtigst. For os er handler det om at gøre Ham berømt, som redder og genopretter, siger grundlæggeren af Passion, Louie Giglio.

Passion 2014 er begyndt, og det ikke kun i USA, at den populære konference finder sted. 

Den populære konference og lovsangsfest vil igen i år inspire unge til at være radikale i deres tro og til at gøre en forskel for Guds rige.

Unge mellem 18-25 år strømmer i disse dage til den første Passion i år, som er en todelt konference. Første del bliver holdt i Atlanta, USA, hvor studerende fra 1200 universiteter og 33 lande er med. Næste gang foregår det d. 14.-15. februar i Houston.
Men det er ikke kun i USA, at man kan få fornøjelsen af nogle af de bedste undervisere og musikere i verden. Navne som Louie Giglio (grundlægger), John Piper, Christine Caine og Francis Chan vil tale, mens musikerne Chris Tomlin, Matt Redman, David Crowder, Kristian Stanfill, Christy Nockels og Hillsong United vil sørge for lovsangsmusik i absolut verdensklasse.
Ligesom sidste år vil Passion tage på en mindre verdensturné. Desværre for os er Danmark ikke blandt de udvalgte lande. Passion kommer faktisk slet ikke engang forbi Europa i år. I stedet vil de fra d. 20. marts tage på en 12-dages tourné med konferencer i Dubai, Indien, Singapore og Philippinerne, inden de slutter af på hjemlig grund i ferieparadiset Hawaii.
Sidste år blev der samlet omkring 17 mill. ind til støtte for slaver i forskellig udformning, blandt andet kvindehandlede, tvangsarbejdere og børne-arbejdere. Det anslåes, at omkring 27 mill. mennesker i dag lever som slaver.
I år opfordres deltagerne blandt andet til at donere håndklæder og sokker, som de, ligesom sidste år, vil give videre til hjemløse i Atlanta.
Henrik