Casting Crowns: Kristne skal trives

Forsanger for Casting Crowns, Mark Hall, ønsker med nyt album og bog at kristne går endnu dybere i troen, men det skal også nå ud til søgende mennesker.

Det nye album ’Thrive’, og bogen med samme navn, har et evangeliserende formål, men Mark Hall ønsker også, at den hjælper nuværende kristne:
– Den vil udfordre troen. Hvis du ikke er troende, og du stadig er udenfor kirken og prøver at finde ud af, hvem Gud er og hvad Bibelen handler om, så vil den lede dig til Ordet. Albummet er ikke Ordet, men den vil lede dig til Ordet, hvis det giver mening? Hver sang peger mod Evangeliet, siger Hall, som også ønsker at det nye album og bog skal opmuntre kristne til ikke kun at ”overleve” som kristne, men også at vi skal trives (deraf titlen Thrive) og leve et formålsfuldt liv, forklarer han til theundergroundsite.com.
Henrik