Elin Quist udgiver kunstbog med et budskab

Elin Quist fortæller historien bag malerierne - hendes vej fra stofmisbrug og psykose til kristen tro.
Elin Quist fortæller historien bag malerierne – hendes vej fra stofmisbrug og psykose til kristen tro.

Vi skal ”Tilbage til Gud”. Det er budskabet i kunstneren Elin Quist’ nye kunstbog, hvor hun fortæller sin egen dramatiske historie. 

Kunstneren Elin Quist præcenterer sin nye bog ved en reception lørdag den 29. marts i Klippen, Lille Colbjørnsensgade 9 (bagved Hovedbanegården).

Udover at indeholde 41 af Elin Quist’ farvestrålende eventyragtige malerier, beskriver bogen hendes egen historie.
Tiitlen på bogen er ”Tilbage til Gud – og det onde findes ikke mere”.
Det er en gribende historie om en kvinde, der kæmpede sig ud af stofmisbrug og angstpsykoser ved hjælp af sin kristne tro.
Bogen er også kontroversiel, fordi den lægger op til debat om de store livsspørgsmål, som Elin har sin mening om. Hun giver populært sagt Fanden skylden for det onde i verden.
Forfatteren deler hudløst ærligt sine livserfaringer og åbenbarer, hvordan troen på Gud kan være vejen ud af misbrug, angstpsykoser og selvskadende adfærd.
Malerierne illustrerer på deres egen måde, hvordan forfatteren har arbejdet igennem sine livskriser og senere livet som kristen.
Bogen er på 276 sider i stort format (215×305 mm), gennemillustreret i farver og koster 299 kr. På udgivelsesdagen sælges den til 250 kr. og kan også blive signeret af fortfatteren, ligesom man kan se nogle af malerierne fra bogen i fuldt format.
Elin Quist er født i 1951 og bor på Frederiksberg. Hun er billedkunstner og uddannet keramiker på Århus Kunstakademi i 1972.
Da det er meget kostbart at udgive en sådan kunstbog, har Elin Quist selv måttet stå for udgivelsen på eget forlag.
Forlaget hedder Himmellyset. Og man kan få kontakt gennem hendes hjemmeside elin-quist.dk.

Forsiden af bogen viser et af Elin Quist malerier.
Forsiden af bogen viser et af Elin Quist malerier.