’Kongen og Korset’

s5_store_tre mænd

Sommerstævnet i Odder den 12.-19. juli har fokus på Guds Søn som både konge og frelser.
Medvirkende er bl.a. Morten Hørning Jensen, Ajith Fernando og musiker Arvid Asmussen.

I anden del af et tre-års tema om treenigheden har Dansk Oases sommerstævne i år fokus på Guds Søn under overskriften ’Kongen og Korset’.

– Vi ønsker at fejre Jesus som vores konge og hædre ham som vores frelser, der døde på korset for os. Netop det er kernen i vores tro, forklarer DanskOases generalsekretær Karsten Bach.

Underviserne
Blandt de medvirkende er lektor Morten Hørning Jensen, som har skrevet ’Møder med Jesus’, der er temabog for årets SommerOase.
Hovedtaleren er teolog Ajith Fernando fra Sri Lanka. Han har fravalgt en karriere i udlandet for at støtte den forfulgte kirke i hjemlandet. Fernando har gennem 35 år været landsleder i Youth for Christ på Sri Lanka og underviser ledere verden over.

Lovsangslederne
Arvid Asmussen fra Aarhus Valgmenighed har skrevet den nye lovsang, ’Jesus, jeg har brug for dig’.
– Jeg savner nye sange, som beskriver synden, korset og lammets blod. Jeg har brug for nye ord og billeder, nye lovsange, som udtrykker troen på Jesus, forklarer han.
Arvid leder lovsangen til aftenmøderne sammen med et team fra valgmenigheden i den første del af ugen. Senere medvirker bl.a. Hanne Dalsgaard og Andreas Bevan. Lovsangen til morgenmøderne bliver ledt af Niels Højlund, Aarhus, og Malene Hvidberg, Aalborg.