Skuespiller forlod komedie-karriere i Hollywood på grund af sin tro

- Jeg blev betalt for at være hykler, siger Angus T. Jones om sin rolle i komedien  Two and a Half Men.
– Jeg blev betalt for at være hykler, siger Angus T. Jones om sin rolle i komedien
Two and a Half Men.

Angus T. Jones, som i 10 år spillede en hovedrolle i komedien Two and a Half Men, annoncerede i november 2012, at han var blevet kristen og havde problemer med sin rolle. Han forlod dog først Hollywood i 2013.

Jones spillede stadig rollen som Jake Harper i Two and a Half Men, da han omtalte programmet som ’noget møg’ og kaldte sig selv en ’betalt hykler’. Senere forlod han komedien.
– Hvis du ser Two and a half Men, så hold op med at se det. … Jeg er med i Two and a half Men; jeg har ikke lyst til at være med i det. Lad være med at se det. Lad være med at fylde dit hovede med møg, opfordrede Jones og fortsatte:
Folk siger, at det bare er ’underholdning’. Tjek lige, hvad underholdning gør ved din hjerne, så vil jeg love díg, at du er nødt til at tage et valg. Det er dårlige nyheder’.

Taler i USAs kirker

Senere har Jones dog undskyldt sine formuleringer, fordi de var krænkende overfor komediens skaber, Chuck Lorre.
Nu er Jones i gang med en uddannelse i Colorado. Han har studeret den kristne tro og taler ofte i forskellige amerikanske kirker om sin oplevelse af at komme nærmere Gud og om at forlade Hollywood.
– Jeg vil måske gerne være med i bibelske film på et senere tidspunkt, siger Angus T. Jones. Han advarer folk om djævelens forsøg på at føre dem væk fra Guds vej.
– Gå ikke på kompromis. Vælg idag, hvem du vil tjene, siger han.
Bodil