– Jeg er stolt over at være kristen

Det har været en stor oplevelse for Gabriel at gå til konfirmationsundervisning i Husum Kirke, hvor Nikolaj Hartung Kjærby er præst.Gabriel føler, at det fylder ham med styrke, når han tænker på, at han er Guds barn.

– Der kommer nok flere gode tider end dårlige, mener Gabriel, som snart skal konfirmeres i Husum Kirke.

14-årige Gabriel Honoré Legarth Christiansen skal snart konfirmeres i Husum Kirke. I hans familie tror hans far på Gud, men hans mor gør ikke. Så han har haft valget tæt inde på kroppen.
– Konfirmationstiden har betydet en del, smiler han. Min præst Nikolaj er et skønt og rart menneske, som er flink og gør det lidt sjovere at være konfirmand. Jeg har fået masser af nye venner, og det er et fantastisk sted at være, i kirken.
Der er ingen tvivl hos Gabriel om, hvad han tror på. Han er rent faktisk meget begejstret over at kunne bekræfte sin tro:
– Når jeg siger ”ja” til at blive konfirmeret, så er jeg stolt! Jeg er stolt over at være kristen og er stolt over at elske Gud! Og Jesus for den sags skyld, smiler han.
– Det giver mig ”power” at tænke på, at jeg er en af Guds børn. I love it!
Et langt liv med Gud er godt i gang, der er mange år i fremtiden, hvor Gud skal være en del af Gabriels liv. Og han er meget positiv over for fremtiden:
Mit liv kommer som det kommer! Man må både gå igennem de hårde tider, men så også tænke tilbage på alle de fantastiske tider…men der kommer nok tider, griner Gabriel og peger desuden på historien om Adam og Eva, når han skal udpege sin yndlingshistorie.
– Jeg synes bare det er fantastisk, smiler den glade dreng.