Ny film hylder alle mødrene

 

 

Sarah Drew ses her i filmen i et forsøg på at styre sine knap så lydige børn.
Sarah Drew ses her i filmen i et forsøg på at styre sine knap så lydige børn.

I anledning af den netop overståede Mors Dag er der udkommet en film baseret på kristne værdier, som vil hylde mødrenes rolle og arbejde i hjemmet. Flere kendte skuespillere spiller med.

Ny komedie baseret på kristne værdier ønsker at tale godt om familie, ægteskab og Gud uden at skjule de mange udfordringer og problemer, hverdagen er fyldt med.

– Jeg synes, at moderens rolle, og ikke mindst den hjemmegående husmor er den mindst anerkendte helt i vores kultur i dag, siger Sarah Drew, som er en af skuespillere i den nye film ’Mom’s night out’.
Filmen tæller desuden blandt andet Sean Astin (kendt som Sam Gammegod i ’Ringenes Herre’), Patricia Heaton (kendt fra ’Alle elsker Raymond’) og countrysangeren Trace Adkins.
Filmen er produceret af brødrene Jon og Andrew Erwin, som også lavede ’October Baby’. Så det er ikke nogle helt uerfarne mennesker, som har sat sig for at lave en film med et underliggende kristent budskab.

Mødrene gør det godt

– Vi har lavet den til mødre, den er sjov, sød, øm, følsom og hjertelig, men det er også rigtig godt at sige til mødrene, at vi virkelig, virkelig sætter pris på, hvad I gør, siger Sean Astin, som de fleste nok husker som Frodos følgesvend Sam Gammegod i Ringenes Herre, som dengang godt kunne se ud som én, der savnede sin mor.
I filmen går en af familierne til kirken for at få hjælp som en naturlig ting. Den naturlige tilgang til kirken og den positive tilgang til både familien, ægteskabet og Gud, ser produceren Kevin Downes også som noget særligt, siger han.
– Film er skabt for at inspirere efter min mening. Det handler om historien, skuespilspræstationen og evnen til at inspirere, og det synes jeg, at denne film gør, siger han – måske ikke så overraskende.
Og Astin supplerer:
– Det gælder også i livet. Alle bliver nødt til at forholde sig til at snakke om Jesus efter filmen – og i en efterfølgende samtale, negativ eller positiv, sker der altid noget. Så jeg synes, at filmen er modig ved, at den ikke er bange for dette budskab.
På den officielle hjemmeside for filmen kan man desuden downloade materialer til både kirker, fædre og mødre, som ønsker at bruge filmen som et oplæg til diskussion.

Sean Astin (th.) har det ikke nemt i sit hektiske liv i familien, og der er problemer nok at tage sig af.
Sean Astin (th.) har det ikke nemt i sit hektiske liv i familien, og der er problemer nok at tage sig af.