Vejen ud af afhængighed

s15_cdHomeRun”Home Run” fortæller historien om en sportsstjerne, der må omkring kirken for at komme ud af et alkoholmisbrug forårsaget af barndomstraumer.

For nylig har Samuel Goldwin Films lavet endnu en film af høj kvalitet.

Når seerne følger Cory Brands liv i filmen Home Run, får de et bedre perspektiv på, hvad afhængighed kan gøre ved et menneske.

I behandling

På en rejse til den landsby, hvor han voksede op, opdager Cory, at den indre rejse også kræver mere end bare at være en berømt baseballspiller. Det er nemt for alle at se, hvor langt ud han er kommet. Det bliver så vanskeligt for Cory, at han er nødt til at gennemgå et behandlingsprogram i en kirke. Han opdager, at han ikke er den eneste, som kæmper med afhængighed. En del af behandlingsprogrammet handler om, at de skal dele deres problemer. Hvert medlem i gruppen støtter hinanden og håndterer deres problemer som et hold.

Inspirerende

Historien udfolder sig i et godt tempo. Ved hver ny drejning i Corys liv er han nødt til at se sin vanskelige og hårde barndom i øjnene. Hans fars alkolholmisbrug er kernen til hans problemer, men han kan ikke bruge den som en undskyldning for sin egen dårlige opførelse. Det er der, han opdager sit behov for Gud.
Home Run er en vidunderlig og inspirerende film, som jeg kun på det varmeste kan anbefale til alle. Home Run er ikke en overfladisk film. Seerne kan godt relatere til handlingerne i filmen. Den er en smule sentimental, men den er godt lavet og er tankevækkende.

Home Run (DVD)
109 min.
Kirkebutik.dk-pris: 95 kr.