Sejrens store paradoks

s15_cdWhenTheGameStandsTallDVDBob Ladouceur ledte De La Salles fodboldhold til den længste sejrsstime i sportshistorien. Men hans største udfordring var dog at lære sit hold at tackle at tabe både på og uden for banen.

Bob Ladouceurs historie er til stor inspiration. For ham handlede det ikke om amerikansk fodbold – det handlede om livet. Hans mission var at forvandle teenagedrenge til modne mænd, og han satte mange af livets lektioner på holdets program.
Hver spiller blev opmuntret til at give deres bedste og mere til. Desuden fungerede holdet som én famile, hvor de delte deres liv og støttede hinanden.
Resultaterne var utrolige. De La Salle var ubesejret i 12 år med 151 sejre i træk, men da de tabte to kampe og en fra holdet blev myrdet, måtte Bob kæmpe med at holde teamet samlet.

Stærk inspiration

When the Game Stands Tall kan betragtes som en ”kristen film”. Holdet beder ofte og citerer Jesus. Seerne kan godt mærke, hvordan Bob Ladouceurs principper afspejler den kristne tro. Filmen opmuntrer bl.a. til at gemme sex til ægteskabet.
Ligesom Soul Surfer handler filmen ikke om sport. When the Game Stands Tall har alle de elementer, der gør den til en stærkt rørende film. Den inspirerer seerne til at give deres bedste i livet – og lidt til.

When the Game Stands Tall (DVD) • 110 min.
Kirkebutik.dk-pris: 145 kr.