Næste Udfordringen-kampagne: Tchad

Her indbyder Per Hyldgaard til omvendelse og frelse på kampagnen i Mali i Afrika, mens Al Quaida terroriserede nordpå i landet. Næste kampagne med Per Hyldgaard og Gospel Outreach bliver i Benin d. 25.-31. august. Derefter følger Bangladesh og Elfenbenskysten i oktober, og Tchad i november sammen med Udfordringen.
Her indbyder Per Hyldgaard til omvendelse og frelse på kampagnen i Mali i Afrika, mens Al Quaida terroriserede nordpå i landet. Næste kampagne med Per Hyldgaard og Gospel Outreach bliver i Benin d. 25.-31. august. Derefter følger Bangladesh og Elfenbenskysten i oktober, og Tchad i november sammen med Udfordringen.

Fra den 14.-26. november planlægger Udfordringen igen en kampagne i Afrika med Per Hyldgaard som taler.

Denne gang bliver kampagnen i Tchad, hvor Udfordringens radiomission i forvejen understøtter en kristen radio. Og flere er på vej.
Tchad er overvejende muslimsk, men præsidenten er moderat og forsøger at holde de mere rabiate muslimske grupper fra magten. De kristne har religionsfrihed. Men det kan fortsat lokalt være forbundet med livsfare for muslimer at omvende sig til kristendommen.
De seneste år har terrororganisationen Boko Haram fordrevet de kristne missionærer fra de nordlige dele af nabolandene Cameroun og Nigeria. Udfordringen har flere gange kunnet fortælle om bortførelser af hvide og drab på tidligere muslimer, som er blevet kristne. Vores radiomedarbejdere udsættes for trusler på livet.
Men selv om de hvide missionærer har følt det nødvendigt at trække sig ud af området – bl.a. efter opfordring fra ambassaderne – ønsker de lokale kristne fortsat at drive mission. Koste hvad det vil.
Derfor støtter Udfordringen nogle af disse kristne i at holde ud, trods presset. Vore kampagner er ofte et tiltrængt løft til de lokale kristne – når de oplever, at tusindvis tager imod Jesus og oplever helbredelser.
I det muslimske Tchad, hvor næste kampagne foregår, er der paradoksalt nok mere roligt. Det skyldes, at militæret og regeringen styrer landet med stram disciplin. Vores kampagne vil derfor være med myndighedernes beskyttelse.

Du kan være med

Kampagnens mål er bl.a. at nå muslimer, animister og navnekristne med det kristne budskab. Du kan:
Være aktiv bønne-partner herhjemme (meget vigtigt!)
Give en gave på bankkonto 9046 457-34-58449.
Mærk inbetalingen: Tchad-2014.
Rejse med som team til Afrika (for egen regning) og hjælpe med opgaverne.

Gospel Outreach og Udfordringen på sommerstævner

Udfordringens læsere har året igennem kunnet læse om avisens fælles kampagner med Gospel Outreach og prædikant Per Hyldgaard.

Tirsdag aften den 15. juli er Per Hyldgaard inviteret til at fortælle om kampagnerne på pinsevækkelsens Sommercamp i Mariager. Det foregår om aftenen i den store hal, hvor der er plads til flere tusinde deltagere.
Samme dag holder Udfordringens redaktør Henri Nissen sammen med generalsekretær Karsten Bach et mindre seminar på SommerOase i Odder om deres fælles oplevelser med Per Hyldgaard i Afrika. (Omtalt i Udf. uge 04/2014). Det er på Seminarsporet ”Oase Classic” kl. 15.30 – 16.45 i Rudehøj Foyer.

Hvad er Gospel Outreach?

Gospel Outreach blev grundlagt i 2004 af Per Hyldgaard med det formål at hjælpe lokale menigheder med at opfylde missionsbefalingen. Dette gøres ved at gennemføre store kampagner, hvor Per Hyldgaard forkynder et enkelt, men direkte budskab om Jesus Kristus.
Ca. 170.000 mennesker har indtil nu givet respons på indbydelse til at tage imod frelse siden starten af arbejdet.
Mange nye menigheder er blevet plantet, og eksisterende kirker har fået anseelig vækst efter disse kampagner.
Mirakler og medfølgende tegn tiltrækker også muslimer og andre kirkefremmede – når de hører, at blinde ser, døve hører og lamme går, ligesom på Jesu tid.
Udfordringen har siden 2012 samarbejdet med Gospel Outreach om kampagner i Cameroun, Tchad og Centralafrika. I disse lande støtter Udfordringen også radio- og filmmission.