Kage vandt Bibelselskabets fotokonkurrence

Et billede af en imponerende kage vandt Bibelselskabets fotokonkurrence.
Et billede af en imponerende kage vandt Bibelselskabets fotokonkurrence.

Mens en ny sæson i ”Den store bagedyst” er over os, kan Kirsten Bager fra Ebberup glæde sig over at have vundet Bibelselskabets sommerkonkurrence med et foto af en helt særlig kage.

Det var ikke en kagekonkurrence, som Bibelselskabet havde igangsat, med derimod en fotokonkurrence, som gik ud på at indsende et feriebillede, hvor Bibelen var med på en anderledes, tankevækkende eller sjov måde. Den flotte kage på vinderfotoet havde Kirstens datter lavet til hende. De otte bedste fotos var blevet offentliggjort på facebook, og konkurrencen blev afgjort ved en afstemning.
Har du fået lyst til at gøre kundstykket efter, kan opskrift og udførlig vejledning findes på bibelselskabets hjemmeside. Præmien var en ny bibel efter eget valg blandt Bibelselskabets nye kollektion i forbindelse med 200 års jubilæet.
Lisbeth