Kristent radioarbejde i Thailand forbereder 50-års jubilæum

Det kristne radioarbejde Fredens Stemme i Thailand ser frem til 50-års jubilæum næste år.
Det kristne radioarbejde Fredens Stemme i Thailand ser frem til 50-års jubilæum næste år.

I disse dage kan mediecentret Fredens Stemme fejre arbejdet gennem 49 år. Nu forberedes 50 års jubilæet, oplyser Ingolf Bjørsted fra Missionsforbundets Internationale Mission.
– Fredens Stemme udbreder evangeliet til det thailandske samfund og ud over verden ved at bruge radio, TV, tryksager, internet og anden teknologi. Udsendelserne produceres i samarbejde med lokale kirker, kristne organisationer og offentlige myndigheder.
Gennem mine 2 år og 3 måneder ved Fredens Stemme har jeg erfaret, at kristen mission er et overnaturligt arbejde. Bøn er afgørende, hvis vi skal nå folks hjerter og overbevise dem om deres behov for Kristus. Jeg tror, at nøglen til succes i tjenesten er, at Gud arbejder gennem os: ”Men Gud ske tak, som altid fører os med i Kristi triumftog” (2. Kor. 2,14), siger lederen af Fredens Stemme Jariya Sornmayura. Han besøgte Danmark i september i år.
Mange lyttere vidner om vigtighedens af mediecentrets udsendelser. Flere lærer Jesus at kende, bl.a. gennem radioprogrammer og bibelstudier som korrespondancekurser.
Bodil