Prisvindende anti-abort film af Justin Biebers mor nu på YouTube

Den colombianske skuespillerinde Montserrat Espadalé har hovedrollen som hustru til en voldelig mand i anti-abortfilmen 'Crescendo'. Filmen er lavet på initiativ af Justin Biebers mor, Pattie Mallette.
Den colombianske skuespillerinde Montserrat Espadalé har hovedrollen som hustru til en voldelig mand i anti-abortfilmen ‘Crescendo’. Filmen er lavet på initiativ af Justin Biebers mor, Pattie Mallette.

Kortfilmen Crescendo, som har vundet 15 priser og indbragt over 5 mio. dollars til krisecentre for gravide, kan måske blive historiens mest sete film i løbet af de næste 12 måneder, mener producer Jason Jones.
Filmen, som er finansieret af Justin Biebers mor Pattie Mallette, er blevet vist på hundredvis af fundraising-arrangementer i USA.
– Crescendo hylder kvinders styrke, skønhed, mod og værdighed, siger Pattie Mallet. Hun fik selv hjælp i et krisecenter som teenager, da hun blev uønsket gravid.
Nu skal Crescendo gøres tilgængelig for flere gennem YouTube. Jason Jones håber, at filmen verden over vil sætte fokus på menneskers – og ikke minds det ufødte barns – værdi.
Bodil