Spædbarn “fløj” 10 meter gennem luften – dræbt af terrorist

Et spædbarn – en tre måneder gammel pige – blev dræbt af en terrorist efter at hun “fløj” 10 meter gennem luften og faldt ned på hovedet.

Læger kæmpede i timevis for hendes liv, men hun var ikke til at redde og døde ved midnat. Det samme gjorde også hendes drabsmand, en palæstinensisk terrorist fra Øst-Jerusalem, som med sin bil påkørte nogle passagerer, der var ved at stige ud af et bybanetog , da det ankom til stationen “Ammunition Hill”.

Ni passagerere – amerikanere og israelere- blev såret, heriblandt flere alvorligt, da terroristen, Abdel Rahman Al-Shaludi påkørte toget, der herved blev afsporet.

Et øjenvidne fortæller, at bilen ramte forældrene og babyen i sin barnevogn, og at den lille pige blev slynget bort. Babyens navn er er Haya-Zizzel Brown. Som sine forældre var hun amerikansk statsborgere.

Terroristen prøvede at løbe bort efter sin ugerning, men blev indhentet af politiet, der skød ham ned. Han blev hårdt såret og døde kort efter på et hospital. Han har tidligere været fængslet for sikkerhedsforbrydelser.

Statsminister Benyamin Netanyahu har beordret forstærkning af politiet i Jerusalem.

Angreb mod bybanen er blevet øget på det sidste. I august kørte en palæstinenser sin traktor mod en bus og væltede den, hvorved en mand blev dræbt og fem såredes. Traktorføreren, Naif Jabis fra Jabal Mukkaber, blev dræbt, da politiet forfulgte ham.

I juli 2008 blev tre personer dræbt og snesevis såredes, da en palæstinenser fra Øst-Jerusalem med forsæt pløjede en bulldozer ind blandt ventende buspassagerer på Jaffa Gaden. To uger senere blev 24 personer såret, da en palæstinenser fra Øst-Jerusalem kørte en bulldozer ind i en menneskemængde, før han blev skudt.


Artiklen fortsætter efter annoncen:I fjor blev en palæstinenser dræbt af israelsk militær efter at han med en bulldozer havde kørt ind i en militærbase nord for Jerusalem.