Biskopper arm i arm mod terror?

Kamma Ankjærø ønsker at se danske biskopper arm i arm mod terror begået mod kristne.
Kamma Ankjærø ønsker at se danske biskopper arm i arm mod terror begået mod kristne.

”Hvorfor har Vesten kun fokus på Frankrig, mens man ignorerer de gentagne massakrer i Nigeria?” spørger en katolsk ærkebiskop fra Jos, Nigeria, ifølge den kristne ugeavis ”Udfordringen” 15. januar. Islamistgruppen Boko Haram dræbte op mod 2000 mennesker i nigerianske landsbyer. mens Vesten havde fokus på terroren i Frankrig. 16 landsbyer er brændt ned under angrebet. Mange kirker er også nedbrændt.
Er danske biskopper for optaget af at diskutere med de præster, der ikke ved, hvad de skal tro på, og derfor har valgt at tvivle? Burde biskopperne og de tvivlende præster ikke tage hinanden under armen og demonstrere mod terroren i de lande, hvor det kræver mod at tro, fordi det koster noget?

Kamma Ankjærø
Ny Munkegade 80
Aarhus C